Menu

Rendezvényszervezés

A Marron Development Kft, és legfontosabb partnere a Trinity Promar Kft., jelentős tapasztalatot szerzett a fesztiválok, céges és privát rendezvények, In-Store kampányok lebonyolításának terén. Saját hostess csapatunkkal, saját marketing eszközparkunkkal, és fix nyomdai hátterünkkel valamennyi megbízónk számára garantálni tudjuk az elvárásoknak megfelelő színvonalú rendezvények sikerét.

Az elmúlt években szervezőként, vagy közreműködőként fejleszthettük fesztiválszervezői tudásunkat. Erősségünk az egyedi tematikus, fesztiváljellegű rendezvények létrehozása. Szerveztünk színházi, hungarikum, hajós, múzeumi, zenei, vagy kulturális fesztiválokat is.

Rendezvényszervezési tevékenységünk során is a tökéletességre törekszünk. Egyedi dekorációkkal, akár különleges helyszíneken is, teljes étel-ital választékkal, fellépő előadókkal tudjuk egyedivé tenni megbízóink rendezvényeit.

Az elmúlt évek során számos étel-, italkóstoltatási akciót szerveztünk és bonyolítottunk le teljes sikerrel. Az ország teljes területén vállaljuk a legnagyobb kereskedelmi láncok egységeiben, áruházi bemutató akciók megvalósítását.

Event+ - Saját grafikai stúdió

A rendezvények megjelenésén túl grafikai stúdiónk vállal komplett arculattervezést, weboldalkészítést, videó és animáció készítést.

Kapcsolat

Marron Development
1105 Budapest, Kápolna Tér 5./A
+36 1 786 0344
info

Írjon nekünk levelet!